Bas Urlings

9 (Te) Gekke Dingen over mij

Die bijna niemand weet.....

TE Gek... Lees meer


Exclusieve (Te) Gekke Ondernemer op Slippers Avonturen ontvangen?

Laat je inspireren!

Your information is safe with us
Bas Urlings

#1 Mijn Onmisbare Mode: Het Zwarte T-Shirt

Waarom draag ik elke dag een zwarte T-shirt? Het is geen toeval dat visionairs als Steve Jobs en Mark Zuckerberg hetzelfde deden. Ontdek het geheim achter mijn dagelijkse keuze en hoe het mijn leven en productiviteit verandert.
Bas Urlings Mongolie

#2 Tijd is Leven: Twee Jaar op Wereldreis terwijl de Business Doordraaide

Gedurende twee adembenemende jaren, stond de wereld aan mijn voeten terwijl ik de meest afgelegen hoeken verkende. Bergtoppen, tropische oases, en bruisende steden; ze werden allemaal mijn thuis. Mijn reis, vol onverwachte wendingen, begon als een droom en groeide uit tot een ongelooflijk avontuur. Stap in mijn schoenen en laat je meevoeren op deze reis van mijn leven. 

#3 Ondernemer op Slippers stijlgeheim: 2 Verschillende Slippers

Ontdek het geheim achter mijn eigenzinnige stijl - elke dag twee verschillende slippers. Het gaat niet alleen om mode, maar om een verhaal van avontuurlijke rebbelsheid en individualiteit.

#3B Mijn Verborgen Geheim: 4 Jaar Op Een Camping gewoond terwijl ik miljoenen omzet deed met 30 Man Personeel

Ontdek hoe ik vier jaar lang op een camping woonde, terwijl ik een bloeiende miljoenenbusiness runde met een team van 30 medewerkers. Mijn ongelofelijke verhaal onthult de verrassende mix van eenvoud en zakelijk succes. Klaar om je wereldbeeld op zijn kop te zetten?
Bas Urlings Crossborder Awards winnaar 2018

#4 Van 300 Euro aan de keukentafel tot Nederland's Snelst Groeiende Crossborder E-commerce Bedrijf

Van een bescheiden start met slechts 300 euro aan de keukentafel, evolueerde mijn onderneming tot het snelst groeiende crossborder e-commerce bedrijf in Nederland. Ontdek mijn reis, vol obstakels en triomfen.

#5 Van Startup tot Exit: Mijn E-commerce Bedrijf Verkocht aan ThrasIO

Mijn e-commerce startup, geboren uit passie en doorzettingsvermogen, eindigde met een epische exit - verkocht aan ThrasIO. Ontdek het avontuur, de uitdagingen en de ultieme beloning achter mijn ongelooflijke ondernemersverhaal.

#6 De geboorte van De Dwarfs met een kleine 70 miljoen aan financiering

Een financiële knal van bijna 70 miljoen dollar versnelde het avontuur van 'De Dwarfs'. Geboren in een onstuimige coronatijd met grote ambities. Lees mijn unieke reis waar deze Dwarfs avonturen mij hebben gebracht....
Bas Urlings Volvo auto

#7 Mijn Retro Reisgenoot: De Magie van Mijn Oude Volvo op LPG

Waarom ik, net zoals Mark Zuckerberg en Warren Buffett, kies voor een oude auto als mijn trouwe metgezel? Het geheim achter mijn keuze zit vol verrassingen. Ontdek waarom ik de voorkeur geef aan deze tijdloze klassieker.

#7B Ik transformeer een Vriezer om tot een IJsbad: Mijn Koude Krachtavontuur Dat Levens Verandert!

Van vriezer tot ijsbad: mijn ongelooflijke DIY-avontuur onthult de verfrissende kracht van koudwatertherapie. Verken de levensveranderende voordelen en leer hoe je deze gezondheidsboost in je dagelijkse routine kunt opnemen. Klaar om je grenzen te verleggen en je lichaam te versterken?

#7C 25 TON Hout Hakken: Een Ode aan Oeroude Vaardigheden

Stel je voor, 25 ton hout kloven, stam na stam. Een eerbetoon aan de natuur en oude tradities. Hout stoken, een diepe verbinding met onze wortels. Ontdek waarom deze eenvoudige handeling een verrijking is voor lichaam en ziel. Lees mijn avontuur en omarm de warmte van mens en natuur.
bas urlings vipassana

#8 Mijn Innerlijke Reis: 2 Vipassana-meditaties in Slechts 1 Jaar

Twee Vipassana-meditaties in één jaar, een innerlijke reis als geen ander. Ga met me mee terwijl ik de stilte omarm en de grenzen van mijn geest verken. Het verhaal van mijn zelfontdekking en transformatie wacht op onthulling. 
bas urlings

#9 Van gekkenhuis naar innerlijke rust en nog meer avontuur

Van een waanzinnige ondernemende draaikolk naar innerlijke rust, mijn reis is allesbehalve gewoon. Ontdek hoe ik het gekkenhuis achter me liet en een wereld van avontuur en sereniteit betrad. Ontdek mijn verhaal , het zal je verbazen. 

Exclusieve (Te) Gekke Ondernemer op Slippers Avonturen ontvangen?

Laat je inspireren!

Your information is safe with us