Mijn Verborgen Geheim: 4 Jaar Op Een Camping gewoond terwijl ik miljoenen omzet deed met 30 Man Personeel
31 augustus 2023 

Mijn Verborgen Geheim: 4 Jaar Op Een Camping gewoond terwijl ik miljoenen omzet deed met 30 Man Personeel

Het Avontuur van Leven op een Voormalige Camping

Welkom terug, avonturiers! Vandaag neem ik jullie mee op een reis door een van de meest opmerkelijke hoofdstukken van mijn leven. Ik heb vier jaar lang op een voormalige camping gewoond terwijl ik mijn bedrijf leidde met 30 man personeel en miljoenen omzet draaide. Laat me je vertellen waarom dit de meest onvergetelijke en verhelderende tijd van mijn leven was.


De Kracht van Eigen Keuzes


Soms lijkt het alsof de wereld ons vertelt wat we wel en niet moeten doen. We worden vaak beïnvloed door de verwachtingen van anderen en proberen te voldoen aan de normen die de samenleving ons oplegt. Maar ik geloof dat het ware geluk en succes komen wanneer we ons volledig ontdoen van deze externe druk en ons ware zelf omarmen.


Je Echte Zelf Leven


Leven op een voormalige camping, omgeven door de schoonheid van de natuur, gaf me de ruimte om te reflecteren en te ontdekken wat voor mij echt belangrijk was. Het had niets te maken met materialisme of statussymbolen. Het ging erom mijn eigen regels te schrijven en te leven volgens mijn eigen waarden.


De Magie van Buitenleven


Ons huisje op de camping was een oase van rust en eenvoud. Elke ochtend, of het nu zomer was of midden in de winter, dook ik het verfrissende natuurwater in. Het buitenleven bracht me in contact met de elementen en herinnerde me eraan hoe betekenisvol de eenvoudige dingen in het leven kunnen zijn.


De Geboorte van Geluk


Wat deze tijd nog specialer maakte, was dat onze eerste twee kinderen in dit chalet op de camping werden geboren. Het was een herinnering aan de kracht van de natuur en het belang van eenvoud bij de meest belangrijke momenten in het leven.


Je Eigen Regels Schrijven


Ik wil je aanmoedigen om je eigen regels te schrijven en je niet te laten beperken door verwachtingen van anderen, innerlijke twijfels of je ego. Leef 100% volgens je eigen regels en doe de dingen die je vreugde brengen.


Leef het Mooiste Leven


Onthoud dat we naakt op deze wereld komen en uiteindelijk ook weer vertrekken. We hebben niets te verliezen. Voel diep van binnen hoe jouw mooiste leven eruitziet en ga ervoor met volle overgave.


Het Ultieme Doel


Ik zeg altijd: iedereen kan alles bereiken, maar de vraag is wat je bereid bent om ervoor op te geven. Zelfs als dat betekent dat je tijdelijk op een camping zou moet wonen, zoals ik deed.


Dus, hier is mijn boodschap aan jou: schrijf je eigen regels, omarm de eenvoud, en leef het mooiste leven dat je je kunt voorstellen. Wees niet bang om tegen de stroom in te gaan en je eigen avontuur te creëren.


Op naar een leven vol vrijheid, geluk en avontuur!


Cheers 🥂
Bas


Over de schrijver
Bas Urlings, ook wel “Ondernemer op Slippers” genoemd, reisde 2 jaar lang rond de wereld terwijl zijn business doordraaide en bezocht in totaal meer dan 50 landen. Na zijn wereldreis ging zijn e-commerce business 20 keer over de kop. Hij won de CrossBorder Awards als snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland. Hij is founder van Dwarfs, en ambiteuze start-up die succesvolle merken opkoopt op Marketplaces. Zijn totale sales via Marketplaces, zoals Amazon, staat inmiddels boven de 54 Miljoen.
Reactie plaatsen