Mijn Onmisbare Mode: Het Zwarte T-Shirt
28 augustus 2023 

Mijn Onmisbare Mode: Het Zwarte T-Shirt

Net zoals Donald Duck met zijn matrozenpakje en zijn karakteristieke outfit, heb ik mijn eigen modeverklaring - een zwarte t-shirt. Net als Mark Zuckerberg of Steve Jobs, die zijn kledingkasten hebben gestandaardiseerd om keuzestress te vermijden, draag ik consequent hetzelfde.

Waarom?

Omdat ik geloof dat eenvoudige beslissingen, zoals kledingkeuzes, tijd en energie kunnen verslinden. Zuckerberg heeft gelijk: onze energie is kostbaar, en we kunnen die beter inzetten voor grotere doelen. Net zoals hij een miljard mensen dient via Facebook, heb ook ik mijn eigen doelen om te bereiken. Het dragen van hetzelfde kledingstuk helpt me gefocust te blijven op wat echt belangrijk is en minimaliseert afleiding.

Het is geen toeval dat andere grootheden zoals Steve Jobs en Barack Obama dezelfde aanpak volgen. Het draait allemaal om het vrijmaken van mentale ruimte voor creativiteit en groei. Dus ja, mijn zwarte t-shirt is mijn onmisbare mode - een symbool van efficiëntie, eenvoud en focus.


Over de schrijver
Bas Urlings, ook wel “Ondernemer op Slippers” genoemd, reisde 2 jaar lang rond de wereld terwijl zijn business doordraaide en bezocht in totaal meer dan 50 landen. Na zijn wereldreis ging zijn e-commerce business 20 keer over de kop. Hij won de CrossBorder Awards als snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland. Hij is founder van Dwarfs, en ambiteuze start-up die succesvolle merken opkoopt op Marketplaces. Zijn totale sales via Marketplaces, zoals Amazon, staat inmiddels boven de 54 Miljoen.
Reactie plaatsen