Van gekkenhuis naar innerlijke rust en nog meer avontuur
29 augustus 2023 

Van gekkenhuis naar innerlijke rust en nog meer avontuur

Van Gekkenhuis naar Innerlijke Rust en Nog Meer Avontuur: Mijn Reis van Verandering


Hey daar, avonturiers van het leven! Het is tijd om je mee te nemen op een reis door mijn afgelopen jaar, een jaar dat alles veranderde en me bracht van het gekkenhuis naar innerlijke rust en nog meer avontuur dan ik ooit had durven dromen.


Laat me je vertellen, het afgelopen jaar is als een epische film geweest, met plotwendingen die zelfs Hollywood jaloers zouden maken haha. Ik nam een stap terug van mijn operationele betrokkenheid bij Dwarfs en besloot mijn eigen motto's serieus te nemen:Tijd is leven. En het leven is avonturen beleven met familie en vrienden.Ik kan je vertellen, die motto's hebben mijn leven verrijkt op manieren die ik nooit had verwacht. Hier zijn een paar hoogtepunten van mijn meest recente avonturen, of beter gezegd, wat ik het LEVEN noem:


1. **Bali Bliss met de Kids:** We besloten om 3 maanden door te brengen op het prachtige Bali, samen met onze kids. Van de turquoise stranden tot de betoverende rijstvelden, het voelde alsof we in een ansichtkaart leefden.


2. **Roadtrip naar de Algarve:** Als dat nog niet avontuurlijk genoeg was, pakten we de auto en reden we in 6 weken maar liefst 7500 kilometer naar de adembenemende Algarve in Portugal en weer terug. Onderweg hebben we zoveel pittoreske dorpjes ontdekt dat we bijna de tel kwijtraakten.


3. **Wild avontuur in Zuid-Afrika:** Alsof dat nog niet genoeg was, gingen we afgelopen zomer op een 6 weken durende reis door Zuid-Afrika, van Johannesburg naar Kaapstad, in een stoere 4x4. We kwamen oog in oog te staan met majestueuze landschappen en wilde dieren die ons sprakeloos maakten.


Maar het afgelopen jaar ging niet alleen over avonturen. Het draaide om het opruimen van mijn leven, het loslaten van het "gewicht" dat zich had opgestapeld op mijn schouders. Ik sloot mijn overige bedrijven af in Nederland en Hong Kong, verkocht mijn e-commercebedrijf en trok me zelfs operationeel terug uit Dwarfs. En ga zelfs mijn vastgoed verkopen.


Op een dag vroeg ik mezelf af: wat is mijn "endgame"? En na veel nadenken kwam ik tot de conclusie dat "verlichting" de ultieme endgame is voor ons allemaal. En waarom zou je daar niet van proeven voordat je je laatste adem uitblaast?


Het draait allemaal om genieten van het huidige moment, in het NU kunnen zijn en dankbaarheid voelen voor alles wat we hebben. Het leven kan prachtig zijn, maar het komt niet vanzelf. Ik besefte dat de grootste strijd vaak met onszelf is, niet met anderen.


Dus, wat zal deze rustigere fase me brengen? Het blijft een "mysterie", maar ik sta open voor wat er ook komt. Eén ding is zeker: er wachten nog talloze onvergetelijke avonturen!


Het leven is een eindeloze filosofische reis. We kunnen blijven nadenken over de zin ervan, maar als je alle externe factoren weghaalt, blijft er alleen het "kale leven" over. Daar, te midden van de eenvoud, kun je rust en geluk vinden. En dat kan ik iedereen van harte aanbevelen.


Op naar nog meer avonturen, innerlijke rust en leven!

Cheers
Bas


Over de schrijver
Bas Urlings, ook wel “Ondernemer op Slippers” genoemd, reisde 2 jaar lang rond de wereld terwijl zijn business doordraaide en bezocht in totaal meer dan 50 landen. Na zijn wereldreis ging zijn e-commerce business 20 keer over de kop. Hij won de CrossBorder Awards als snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland. Hij is founder van Dwarfs, en ambiteuze start-up die succesvolle merken opkoopt op Marketplaces. Zijn totale sales via Marketplaces, zoals Amazon, staat inmiddels boven de 54 Miljoen.
Reactie plaatsen