Ondernemer op Slippers stijlgeheim: 2 Verschillende Slippers
29 augustus 2023 

Ondernemer op Slippers stijlgeheim: 2 Verschillende Slippers

Hé daar, avonturiers van het alledaagse leven! Laten we het vandaag hebben over iets dat je misschien als vreemd zou kunnen beschouwen, maar ik zie het als een kleine herinnering aan een groter idee - dat het oké is om anders te zijn en jezelf te zijn in een wereld die soms vasthoudt aan wat als "normaal" wordt beschouwd. Ik draag namelijk elke dag twee verschillende slippers.


Laat me je meteen geruststellen: dit is niet mijn manier om aandacht te trekken. Nee, integendeel. Het is mijn manier om te laten zien dat er meer dan één perspectief is, en soms moeten we ons losmaken van wat iedereen als "normaal" beschouwt om onze eigen uniciteit te omarmen.


Waarom draag ik twee verschillende slippers? Het antwoord is eenvoudig: het is onder andere mijn manier om mijn kinderen een belangrijke les mee te geven. Het draait allemaal om het idee dat we ons nergens voor hoeven te schamen en dat alles mogelijk is. Als ouder wil ik dat mijn kinderen begrijpen dat het grootste "doel" in het leven is om de beste en meest authentieke versie van zichzelf te zijn.


Een van mijn favoriete quotes van Steve Jobs luidt: 

"Everything you call life is made up by people they were no smarter than you."

 In andere woorden, alles wat we als het leven beschouwen, is bedacht door mensen die niet per se slimmer of beter zijn dan jijzelf. Dus waarom zouden we onszelf beperken door te conformeren aan wat anderen als normaal beschouwen?Onze taak is om onszelf te zijn en de wereld vanuit een blanco perspectief te bekijken. Het is onze taak om prachtige dingen te creëren en ons eigen pad te volgen, zelfs als dat betekent dat je elke dag twee verschillende slippers draagt. Het gaat niet om wat anderen denken; het gaat erom trouw te blijven aan jezelf en je eigenzinnige kijk op de wereld.


Dus, volg je eigen pad, omarm je eigen stijl, en wees niet bang om anders te zijn. Want in die andersheid ligt de kracht van authenticiteit en de mogelijkheid om een positieve verandering in de wereld te brengen. Dus, ga je gang, draag die twee verschillende slippers en laat de wereld zien dat het OK is om jezelf te zijn. Je bent uniek, en dat is prachtig!


Over de schrijver
Bas Urlings, ook wel “Ondernemer op Slippers” genoemd, reisde 2 jaar lang rond de wereld terwijl zijn business doordraaide en bezocht in totaal meer dan 50 landen. Na zijn wereldreis ging zijn e-commerce business 20 keer over de kop. Hij won de CrossBorder Awards als snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland. Hij is founder van Dwarfs, en ambiteuze start-up die succesvolle merken opkoopt op Marketplaces. Zijn totale sales via Marketplaces, zoals Amazon, staat inmiddels boven de 54 Miljoen.
Reactie plaatsen