Bas en Wilco in Hunted S8

Eindelijk mogen we het met jullie delen, het geheime avontuur waar we al zo lang naar hebben uitgekeken: Bas Urlings (ik) en Wilco de Kreij nemen deel aan het achtste seizoen van Hunted! De adrenaline giert door onze aderen terwijl we dit eindelijk met de wereld kunnen delen. Dit is het moment waarop ons meest gewaagde en geheime plan in actie komt.

Hunted, een programma dat de stoutste dromen van elke avonturier vervult, brengt Bas en Wilco op een pad vol mysterie, uitdagingen en onverwachte wendingen. Het is een spel waarin niets is wat het lijkt, en waar elke stap die we zetten ons lot kan bezegelen.

Dus maak je klaar, want deze twee baddas ondernemers met een passie voor avontuur staan op het punt de wereld van Hunted te betreden. Hou je adem in, want de jacht begint en de spanning stijgt. Bas en Wilco zijn op zoek naar het onbekende, op de vlucht in Hunted! Dit wordt één groot spektakel kan ik je vertellen :-).

Bekijk hier de Spannende trailer van Hunted Seizoen 8


Wat is Hunted?Hunted is een meeslepend reality-tv-programma dat draait om het oude kat-en-muisspel, maar dan met een moderne twist. Het concept is eenvoudig: de deelnemers, ook wel 'voorvluchtigen' genoemd, moeten proberen 14 dagen lang uit handen te blijven van een team van doorgewinterde Hunters, ook wel de TOP van de Nederlandse opsporingsdiensten. Het doel? Uit handen blijven van de hunters en uiteindelijk via een extractiepunt het land verlaten.


Over WilcoWilco de Kreij: De Visionaire OndernemerWelkom in de fascinerende wereld van Wilco de Kreij, een naam die synoniem staat voor innovatie, ondernemerschap en een ongeëvenaarde drive om de grenzen te verleggen. Wilco is niet zomaar een ondernemer; hij is een visionair met een uitzonderlijke gave om kansen te zien waar anderen slechts obstakels zien.


De Vroege Jaren en Het Begin van Ondernemerschap


Wilco's reis naar ondernemerschap begon in zijn jeugd, getogen op een boerderij waar zijn ouders de waarden van hard werken en doorzettingsvermogen hoog in het vaandel hielden. Als jonge knaap, geïnspireerd door de opkomst van het internet, begon hij te experimenteren met online zakelijke kansen. Zijn eerste opmerkelijke onderneming omvatte het importeren van zonnebrillen die populair waren dankzij de film "The Matrix". Dit bleek slechts het begin van een lange reeks ondernemende avonturen.


Innovatie en Digitale Revolutie


Wilco was een van de pioniers in de online wereld, en hij benutte zijn inzicht in online kansen en de potentie van online advertenties om indrukwekkende resultaten te behalen. Zijn gebruik van Google Adsense leidde tot een dagelijkse omzet van maar liefst $2000 in zijn hoogtijdagen. Maar wat Wilco echt onderscheidt, is zijn vermogen om te innoveren. Hij was een vroege adoptant van SEO-technieken en speelde een sleutelrol in het populariseren van slimme online marketingstrategieën.


Een Heldenrol in Online Marketing


Wilco's invloed in de wereld van online marketing reikt verder dan zijn zakelijke successen. Hij is een visionair in het begrijpen van wat consumenten aandrijft en wat bedrijven nodig hebben om te gedijen in het digitale tijdperk. Zijn bijdragen aan het vakgebied zijn talrijk en vormen een onschatbare bron van kennis voor aspirant-ondernemers en marketeers over de hele wereld.


Heden en Toekomst


Vandaag de dag blijft Wilco de Kreij onvermoeibaar werken aan nieuwe projecten en innovatieve ideeën. Hij is mede-oprichter van diverse succesvolle ondernemingen en blijft de drijvende kracht achter enkele van de meest opwindende ontwikkelingen in de digitale marketingwereld. Zijn vermogen om complexe problemen te vereenvoudigen en zijn humoristische kijk op het leven maken hem niet alleen een bedreven zakenman, maar ook een inspirerende persoonlijkheid.


Wilco de Kreij is een voorbeeld van hoe vastberadenheid, creativiteit en een ontembare geest kunnen leiden tot succes in de meest uitdagende omgevingen. Hij blijft de toekomst vormgeven en inspireert anderen om hetzelfde te doen, terwijl hij voortdurend de grenzen van het mogelijke verlegt.


Over BasBas Urlings: De Wereldreiziger en Ondernemer op Slippers


LEES HIER 9 (TE) GEKKE DINGEN OVER MIJ, DIE BIJNA NIEMAND WEET >>


Stap binnen in de opmerkelijke wereld van Bas Urlings, een naam die synoniem staat voor avontuur, ondernemerschap en een ongekende passie voor het verkennen van de wereld. Bas is niet zomaar een ondernemer; hij is een wereldreiziger die zijn reizen heeft verweven met de kunst van zakendoen.


De Wereldreiziger in Bas


Bas Urlings, vaak liefkozend de "Ondernemer op Slippers" genoemd, heeft een uniek levenspad bewandeld dat begon met een dappere beslissing om de wereld te verkennen. Gedurende twee volle jaren reisde hij de globe rond, terwijl zijn zakelijke ondernemingen op de achtergrond doordraaiden. Zijn voetstappen strekten zich uit over meer dan 50 landen, en zijn avonturen brachten hem in contact met diverse culturen, landschappen en uitdagingen.


Ondernemerschap in Zijn Bloed


Bas's ondernemersgeest bleef onverminderd sterk tijdens zijn wereldreis. Zijn e-commercebedrijf, dat hij voor vertrek had opgezet, gedijde en groeide exponentieel, met een indrukwekkende toename van de omzet. Dit succes bracht hem de felbegeerde CrossBorder Award als het snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland. Bas's ondernemingszin kent geen grenzen en hij is de oprichter van Dwarfs, een ambitieuze startup die succesvolle merken verwerft op online marktplaatsen. Zijn totale verkoop via marktplaatsen zoals Amazon heeft inmiddels de grens van 54 miljoen euro overschreden.


Een Leven Vol Uitdagingen en Prestaties


Bas Urlings heeft nooit geschuwd om buiten zijn comfortzone te treden. Hij hakte zelfstandig 25 ton hout, bouwde een vriezer om tot een ijsbad en woonde vier jaar lang op een voormalige camping terwijl zijn bedrijf floreerde. Deze onverschrokkenheid en vastberadenheid zijn de drijvende kracht achter zijn succes in zowel zaken als avontuur.


Toekomstige Horizonten Verkennen


Bas's reis is nog lang niet voorbij. Terwijl hij blijft groeien en evolueren als ondernemer en wereldreiziger, blijft hij anderen inspireren om hun eigen dromen na te jagen. Zijn verhaal is een levendig bewijs van hoe vastberadenheid, nieuwsgierigheid en een bereidheid om risico's te nemen kunnen leiden tot uitzonderlijke successen en onvergetelijke avonturen.Met Bas Urlings aan het roer, blijft het leven een eindeloze reis vol kansen en ontdekkingen. Hij is niet alleen een wereldreiziger en ondernemer op slippers, maar ook een inspiratiebron voor degenen die streven naar meer uit het leven.


Met onze introducties uit de weg, is het nu tijd voor actie. Markeer woensdag 20 september in je agenda om 20:20 op NPO 3!. Det wordt één groot spektakel.

Over de schrijver
Bas Urlings, ook wel “Ondernemer op Slippers” genoemd, reisde 2 jaar lang rond de wereld terwijl zijn business doordraaide en bezocht in totaal meer dan 50 landen. Na zijn wereldreis ging zijn e-commerce business 20 keer over de kop. Hij won de CrossBorder Awards als snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland. Hij is founder van Dwarfs, en ambiteuze start-up die succesvolle merken opkoopt op Marketplaces. Zijn totale sales via Marketplaces, zoals Amazon, staat inmiddels boven de 54 Miljoen.
Reactie plaatsen