Tijd is Leven: Twee Jaar op Wereldreis terwijl de Business Doordraaide
29 augustus 2023 

Tijd is Leven: Twee Jaar op Wereldreis terwijl de Business Doordraaide

Hey daar, avonturiers en ondernemers! Vandaag ga ik jullie meenemen op een waanzinnige reis die mijn leven volledig heeft veranderd. Het gaat over twee jaar non-stop rond de wereld reizen terwijl mijn e-commercebedrijf bleef doordraaien. Samen met mijn geweldige vrouw, Claudia, hebben we de wereld verkend, grenzen verlegd en herinneringen gemaakt die voor altijd in ons hart zullen blijven.


Laten we beginnen met het grootste excuus dat mensen vaak hebben om hun reisdromen uit te stellen: "Het is nooit het juiste moment." Nou, ik kan je vertellen dat dat net zoiets is als zeggen dat er nooit een juist moment is om kinderen te krijgen. Er is altijd wel een reden om te wachten - misschien denk je dat je eerst wat meer geld moet sparen, je carrière moet opbouwen, of de sterren moeten op een of andere mysterieuze manier perfect uitgelijnd zijn. Maar het echte geheim van het leven is dat je soms gewoon moet springen en zien waar je landt.


Voor ons was dat springpunt een enkeltje naar Moskou. Van daaruit begonnen we onze epische reis, helemaal over land, dwars door Rusland en Azië. We doorkruisten ongelooflijke landschappen, ontmoetten inspirerende mensen en ontdekten culturen die ons begrip van de wereld hebben verrijkt.


En het beste moest nog komen. Onze reis bracht ons naar Australië, waar we koala's bewonderde en de adembenemende Outback verkenden. Nieuw-Zeeland betoverde ons met zijn natuurlijke schoonheid, en Fiji verwelkomde ons met open armen op zijn tropische paradijselijke eilanden.


Maar onze wereldreis was nog niet compleet zonder de Verenigde Staten, waar we als kers op de taart ook nog een epic rondtrip maakte.


Nu kun je je afvragen waarom ik niet gewoon hard had kunnen blijven werken aan mijn e-commercebedrijf, en dat is een legitieme vraag. Mijn motto is echter altijd geweest: "Tijd is leven." Het leven draait niet alleen om geld verdienen en succesvol zijn in zaken. Het gaat om avonturen beleven met familie en vrienden, om momenten van puur geluk te koesteren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.


Geld is belangrijk, daar is geen twijfel over mogelijk, maar wat is geld waard als je geen tijd hebt om te genieten van de dingen die er echt toe doen? Onze wereldreis heeft me geleerd dat de ervaringen die we hebben opgedaan, de mensen die we hebben ontmoet en de banden die we hebben gesmeed veel waardevoller zijn dan welke bankrekening dan ook.


Dus, onthoud dit: er is nooit een "juist" moment om je dromen na te jagen. Het leven is kort en kostbaar, en avonturen wachten op niemand. Of het nu gaat om een wereldreis, het starten van een nieuw bedrijf, of iets anders dat je hart verlangt, soms moet je gewoon de sprong wagen.


Dus, waar wacht je nog op? Pak je koffers, omarm het avontuur, en ontdek de schoonheid van de wereld, want zoals ik altijd zeg, tijd is leven. En het leven is avonturen beleven met Familie en vrienden!

Cheers
Bas


Over de schrijver
Bas Urlings, ook wel “Ondernemer op Slippers” genoemd, reisde 2 jaar lang rond de wereld terwijl zijn business doordraaide en bezocht in totaal meer dan 50 landen. Na zijn wereldreis ging zijn e-commerce business 20 keer over de kop. Hij won de CrossBorder Awards als snelst groeiende Crossborder Internetbedrijf van Nederland. Hij is founder van Dwarfs, en ambiteuze start-up die succesvolle merken opkoopt op Marketplaces. Zijn totale sales via Marketplaces, zoals Amazon, staat inmiddels boven de 54 Miljoen.
Reactie plaatsen